Какво е "Умен дом" ?

Противно на всеобщото първоначално мнение на новите ни клиенти "умен дом" не е само да можете да контролирате различни неща у дома дистанционно чрез смартфона си а много повече от това. Правилно проектирана и изградена интелигентната автоматизация свързва повечето или всички компоненти във вашият дом в обща система позволяваща интуитивен контрол на осветление, отопление, охлаждане, засенчване, сигурност, аудио и много други. Без значение дали е къща, апартамент, офис сграда хотел или ресторант.

3 причини да инвестирате в интелигентна автоматизация

IC_one solution

Едно решение за всяко начинание.

Системите ни за автоматизация предлагат универсално 360° решение, с възможност за реализиране на всяко начинание.

IC_save energy cost

Спестявате разходи за енергия.

Ние използваме набор от интелигентни техники, за да гарантираме, че спестявате пари от сметката си за енергия.

IC_all-round security

Цялостна сигурност.

Нашата система осигурява пълна защита на обитателите, поверителност и много повече за да се чувствате по-сигурни и спокойни.

Интелигентна автоматизация за всичките ви нужди.

Осветление

Създайте уникална атмосфера за всеки повод чрез осветлението в дома си. Димиране, многоцветно осветление, светлинни сцени и др.

Отопление

Перфектен климат, и голямо енергоспестяване в дома ви благодарение на интелигентното автоматизиране и съобразени с вашите нужди.

Сигурност

Пълна защита от взлом, пожар и наводнение. Бъдете информиран за всички събития случващи се в момента дори и да не сте у дома.

Слънцезащита

Автоматична слънцезащита за по- добро енергоспестяване и физическа охрана за по- голяма сигурност са две от многото предимства на умия дом.

Енергия

Прецизен контрол на потреблението и производство от възобновяеми източници. Резервно електрозахранване в критични моменти и защита от токови удари.

Аудио и видео

Незабравимо изживяване за цялото семейство с любимите филми и музика. Индивидуален контрол на всяко помещение на множество устройства.

Басейн и спа

Поглезете се в уютна домашна атмосфера, като загърбите ежедневните грижи за дома си. Оставете дома си в автоматичен режим и се наслаждавайте на свободното веме.

Локален контрол

Опростен контрол, с който сме свикнали в ежедневието. Управлявайте всички аспекти на “умният” дом с натискането на обикновен бутон. 

Дистанционен контрол

Поемете контрола в свои ръце. Цялостен дистанционен контрол на върха на пръстите ви чрез смартфон или таблет от всяка точка на света.