Какво е Умен дом?

Умният Ви дом може да бъде всичко, но най вече е начин на живот.

Какво е Умен дом?

Умният Ви дом може да бъде всичко, но най вече е начин на живот.

Дилемата

Във всеки дом ще намерите много системи и уреди, всичко от лампите и отоплението до аудио-видео системи, аларми и други консуматори на електричество. Всеки един от тях се контролира от собствен бутон, приложение, дистанционно управление, или сензор за движение. Проблемът е, че те нямат комуникация помежду си, за да посрещнат напълно нуждите на собственика на дома – на практика никак не е умно или удобно.

Вашият умен дом е лесно управляван.

Приспособен към Вашият начин на живот. Само с докосване на бутон, когато сте вкъщи, или плъзгане на мобилния Ви телефон, когато сте навън, Вие винаги можете да поемете контрола. Вземете функцията за лека нощ, например. От удобното си легло можете да загасите лампите, да спуснете щорите, да включите алармената система, да намалите отоплението, да изключите устройства и да спрете музиката.

Вашият умен дом е интелигентно автоматизиран.

В умния Ви дом всичко работи заедно от централно разположен контролер. От обикновенните ключове за осветление и домакински устройства, до вашият фотоволтаичен инвертор, всичко може да бъде комбинирано в една умна система, която е лесна за използване и с достъпна цена. Наблюдава и реагира автоматично на нещата който се случват в момента без да е необходимо дори да помръднете пръста си. 

Вашият умен дом е гъвкав и пригоден за бъдещето.

Дори и обстоятелствата да се променят или да инсталирате нови технологии в дома си, модулната архитектура гарантира, че умният Ви дом е гъвкав и е готов за бъдещето. От обикновеното осветление до интелигентния контрол на стаята, без значение дали е нов строеж или реконструкция, няма граници, за въображението, технологийте и инженеринга.