За нас

ЦЕНТЪР ЗА ДОМАШНА АВТОМАТИЗАЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА ДОМАШНА АВТОМАТИЗАЦИЯ е специализиран в осигуряването на индивидуални  и нетрадиционни технически решения и услуги ориентирани, както към големия бизнес, така и към крайния потребител. Можем да предоставим на вас и вашите клиенти, следвайки последните технологични и дизайнерски тенденции, идеално проектирани и изпълнени системи в много насоки като системи за домашна автоматизация, сградни системи за осветление (KNX, DALI), системи за сигурност, видеонаблюдение, контрол на достъп, телекомуникации, структурни кабелни системи, безжични мрежи, телеметрия и контрол на отдалечени обекти, възобновяеми енергийни източници, непрекъсваеми токозахранвания и други.

ВНОСИТЕЛ И ДИСТРИБУТОР на едни от най-големите фирми производители в световен мащаб на системи за домашна автоматизация, сградна автоматизация, специализирани детектори за движение, дизайнерски ключове за осветление и осветителни тела. 

НАШИ ПАРТЬОРИ: LOXONE, EKINEX, ESYLUX, BRIGHTGREEN, INTRA LIGHTING, ARCHITETTURA SONORA, DOORBIRD

НИЕ СМЕ предпочитан партньор при проектирането и изпълнението на технически  проекти за: частни домове, офиси, търговски центрове, хотели и др.

ЕКИПА НИ е съставен от високо квалифицирани специалисти, обучени и работещи в тясна връзка с фирмите производители и доставчици на оборудване и услуги, ние постигаме оптимални резултати  при изпълнение на проектите си като гарантираме, че ще получите качествени и работещи решения с дълготраен експлоатационен период, минимално техническо обслужване  и възможност за бъдещо надграждане

УСПЕШНО ПРЕМИНАХМЕ ОБУЧЕНИЕ: BRAND REX, R&M, DALI, KNX, BROADBAND AND WIRELESS, HOME AUTOMATION, SOLAR ENERGY.