ЦЕНТЪР ЗА ДОМАШНА АВТОМАТИЗАЦИЯ

0
години опит, като системен интегратор
0
марки на които сме официален партньор
0 +
партньора в страната и чужбина
0 +
проектирани и успешно изградени проекта

Кои сме ние?

ЦЕНТЪР ЗА ДОМАШНА АВТОМАТИЗАЦИЯ е специализирана в осигуряването на индивидуални и нетрадиционни технически решения и услуги ориентирани, както към големия бизнес, така и към крайния потребител. Можем да предоставим на вас и вашите клиенти, следвайки последните технологични и дизайнерски тенденции, идеално проектирани и изпълнени системи в много насоки като: системи за домашна и сградна автоматизация, системи за енергиен мениджмънт, системи за сигурност, видеонаблюдение, контрол на достъп, телекомуникации, структурни кабелни системи, безжични мрежи, телеметрия и контрол на отдалечени обекти, възобновяеми енергийни източници, непрекъсваеми токозахранвания и други.
Официален партньор, вносител, дистрибутор, проектант, интегратор и сервиз за България на едни от най-големите фирми производители в световен мащаб на системи за домашна и сградна автоматизация, специализирани детектори за движение, дизайнерски ключове и контакти дизайерски осветителни тела, дизайнерски озвучителни тела, системи за басейни, електро задвижващи механизми за щори, домофонни системи, стайни термостати и др. като: LOXONE, EPV, FARADITE, RHOMBUS, LUNATONE, INTRALIGHTING, QUADRAL, ARCHITETTURA SONORA, PERAQUA, GEIGER, DOORBIRD, THERMOKON.
Ние сме предпочитан партньор при проектирането и изпълнението на технически проекти от висок клас като: частни домове, офиси, търговски центрове, хотели, учебни заведения, както и проекти с европейско финансиране свързани с подобряване условията на труд, повишаване на производителността и енергиен мениджмънт. Благодарение на дългогодишният ни опит в сферата на инженеринга и технологиите постигаме оптимални резултати при изпълнение на проектите си, като гарантираме, на клиента качествени и работещи решения с дълготраен експлоатационен период, минимално техническо обслужване и възможност за бъдещо надграждане. Екипа ни е съставен от специалисти, успешно преминали квалификационни обучения в страната и чужбина и работещи в тясна връзка с фирмите производители и доставчици на оборудване и услуги.
Сертифициран интегратор на системи за домашна и сградна автоматизация ниво „EXPERT“ 1 & 2, интегратор на системи за домашна и сградна автоматизация ниво „MASTER“, интегратор на системи за автоматизация на осветлението DALI, интегратор на системи за енергиен мениджмънт и възобновяеми енергийни източници „RENEWABLE ENERGY AND EFFICIENCY”, структурни кабелни системи и др.