Проект "Lope de Vega"
Проект "М"
.
Проект "SPV"
Проект "C8"
Previous
Next

Някои от нашите проекти

Проект "Wine House"

Домашна автоматизация

Цялостно проектиране и изпълнение на електро и слаботокова инсталация и система за домашна автоматизация.

Проект "MDM"

Домашна автоматизация

Луксозен апартамент на две нива в кв. Симеоново. Чистият въздух спокойствието и неописуемите гледки, които се откриват към планината през деня, и към града късно вечер са част от природните дадености. Това, което екипа ни проектира и изгради в прекрасното и модерно жилище е изцяло нова електро и слаботокова инсталация, и система за домашна автоматизация включваща осветление, отопление, система за сигурност, пожароизвестяване, контрол на достъп, система против наводнение, многозоново аудио и домашно кино, непрекъсваемо токозахранване.

Проект "Iztok Parkside"

Домашна автоматизация

Доставихме и инсталирахме бюджетно решение за “умен дом” на младо семейство новодомци в престижен жилищен комплекс. Системата предоставя много възможности за бъдещо разширение в насоки, като: осветление, отопление, система за сигурност, система за теч на вода в удобен за клиента момент.

Проект "Lope de Vega"

Домашна автоматизация

Пореден проект в затворен комплекс “Gentle Park”. Супер луксозна еднофамилна къща привличаща погледите с модерна архитектура, авангарден интериорен дизайн и безпрецедентни технологични възможности. Hi End озвучаване, домашно кино, зоново аудио, зонова мултимедия, сървър с любими филми и музика, осветление, отопление, вентилация, климатизация, щори, система за сигурност, видеонаблюдение, система за наводнение, компютърна мрежа, електро и слаботокова инсталация.

Проект "COOL"

Домашна автоматизация

Най- готиния проект на най- големия ни клиент. Еднофамилна къща с модерен стил, проектирана и изпълнена под стриктния контрол на собственика. Екипа ни се включи, като допълнение към вече работещите специалисти от страна на строителната фирма изпълнител за да добави “ноу хау” по проекта за автоматизиране на дома. Съвметната колаборация доведе до перфектно изпълнен проект в следните насоки: електро и слаботокова инсталация, осветление, отопление, вентилация, климатизация, алармена система, контрол на дстъпа, система за теч на вода, пожарна система, поливна система, щори, завеси, тенти, врати, Dolby Atmos домашно кино, многозоново аудио, многозонова мултимедия, сървър за съхранение на музика и филми, жична и безжична компютърна мрежа.

Проект "ESTE Home 2"

Домашна автоматизация

Две в едно е печелившата концепция на младото семейство за по- просторно жилище отговарящо на нуждите им. От два стандартни апартамента на последния етаж на сградата се получи един с внушителни размери, страхотно разположение и невероятна гледка. Изградихме изцяло нова електро инсталация, и система за домашна автоматизация, обхващаща осветление, отопление, вентилация, аларма, система за теч на вода, пожароизвестяване, видеонаблюдение, щори и перголи, домашно кино, многозоново аудио, многозонова мултимедия. апартамента на последния етаж на сградата се получи един с внушителни размери, страхотно разположение и невероятна гледка. Изградихме изцяло нова електро инсталация, и система за домашна автоматизация, обхващаща осветление, отопление, вентилация, аларма, система за теч на вода, пожароизвестяване, видеонаблюдение, щори и перголи, домашно кино, многозоново аудио, многозонова мултимедия.

Проект "Kimis Building 2"

Сградна автоматизация

Като продължение на успешната колаборация с инвестиционна и строителна компания “Кимис Груп” продължаваме втори проект, апо точно жилищна сграда на тихо и спокойно място в столицата. 

Проект "Big Bad"

Домашна автоматизация

Довършителни работи по системата за домашна автоматизация, осветление, отопление, система за сигурност, аудио – видео и непрекъсваемо токозахранване.

Проект "VG"

Сградна автоматизация

Търговски обект в гр. София.

Проект "AIR B&B Dragalevtzi"

Сградна автоматизация

Шест луксозни апатрамента в кв. Драгалевци за отдаване под наем чрез платформата Air B&B ще осигуряват комфорт на ползвателите чрез системата за домашна автоматизация, която управлява осветление, отопление, климатизация, вентилация, контрол на достъп, сигурност и мн. др.

Проект "C"

Домашна автоматизация

Еднофамилна къща в затворен комплекс в кв. Симеоново. Система за сигурност, електро и слаботокова инсталация, аудио видео и др.

Проект "DEN"

Домашна автоматизация

Система “умен дом” включваща цялостно DALI осветление и слънцезащита в малък еднофамилен апартамент.

Проект "Beauty Salon"

Сградна автоматизация

Салон за красота в който проектирахме и изпълнихме цялостна електро и слаботокова инсталация, амбиентно осветление, система за сигурност, вентилация, зоново озвучаване и др.

Проект "Nasco"

Домашна автоматизация

Малък апартамент в затворен комплекс “Amber House” намиращ се в кв. Витоша. Система за домашна автоматизация на осветление, отопление, вентилация, климатизация, система за сигурност и многозоново аудио.

Проект "TMR"

Домашна автоматизация

Модерна къща в подножието на Витоша. Любим за нас проект на клиент, който отлично знае какво изка за себе си и своето семейство. Умния дом съчетава себе си осветление, отопление, вентилация, алармена система, пожароизвестяване, контрол на достъпа, видеонаблюдение, система за теч на вода, поливна система, видеодомофонна система, щори, тенти, врати, компютърна мрежа и др.

Проект "SPV"

Домашна автоматизация

Довършителни работи по системата за сигурност в еднофамилна къща намираща се в затворен комплекс “Sofia Park Vallas”.

Проект "SSV"

Домашна автоматизация

Довършителни работи по електроинсталацията и осветлението на еднофамилна къща в затворен комплекс “St. Stefan” – гр. Банкя.

Проект "Timepiece"

Домашна автоматизация

Проекта е част от 4 броя еднофамилни къщи в които изградихме цялостна електроинсталация, слаботокова инсталация, активна мълниезащита, система за сигурност и видеонаблюдение.

Проект "M"

Домашна автоматизация

Супер луксозен апартамент на две нива в най- скъпия район на столицата. В проекта се вплетени супер дизай и високи технологични решения за  постигане на хармоничен и комфортен начин на живот. Осветление, озвучаване, система за сигурност, поливна система и др. са само част от реализирането на проекта.

Проект "G"

Домашна автоматизация

Топ проект на топ локация намираща се в най- скъпата част на София. Супер луксозен апартамент на две нива в който интегрирахме система за домашна автоматизация, дизайн осветление, отопление, вентилация, мултимедия, многозоново аудио, Hi – End аудио, домашен киносалон, система за сигурност и др.

Проект "C8"

Домашна автоматизация

Втори проект на един и същи собственик. Нов дом в нов затворен комплекс “Gentle Park”. Дизайн проект включващ работа в множество насоки като: осветление, отопление, аудио и видео, басейн, поливна система, система за сигурност и видонаблюдение, компютърна мрежа, автоматика и др.

Проект "Is Is Pharmacy 4"

Сградна автоматизация

Дързък проект за автоматизация на пореден търговски обект от верига успешни столични аптеки. Автоматично регулиране интензитета на осветление в  зависимост от естествената светлина в помещенията, система за сигурност, видеонаблюдение и пожароизвестяване.

Проект "I-van"

Домашна автоматизация

Подмяна на съществуваща вече нефункционираща система за домашна автоматизация и озвучаване в апартамент на две нива с нова по- модерна и компактна система от висок клас. 

Проект "Alba smart home "

Домашна автоматизация

Пълна автоматизация на дома в малък шикозен апартамент в жилищен комплекс “Alba”. Умен контрол на осветление, отопление, вентилация, климатизация и системи за сигурност осигурихме на младата двойка в интензивното им ежедневие.