Проекти

Проекти

Проект ” Amber House ” в процес на работа

Този път проектът ни е малък апартамент на семейство, което желае комфорт и уют в новият си дом и повече време за себе си в забързаната градска среда.

Gentle Park LFdVC BW

Проект ” Lope de Vega ” в процес на работа

Стартираме с голям хъс втори проект в затворен комплекс “Gentle Park” – гр. София.

SSV1

Проект ” SSV “

Довършителни работи по осветлението в уникален по рода си дом от дърво и камък намиращ се в кв. Свети Стефан – гр. Банкя.

Проекти

Проект ” SPV “

Довършителни работи по охранителна система на еднофамилна къща в престижен затворен комплекс Sofia Park Vilas.

Проекти

Проект ” ТМР “

Цялостен проект по автоматизация пожела младо семейство за новият им разчупен дом в кв. Симеоново. Осветление, отопление, щори, врати, аларма, контрол на достъп, видеоинтерком, поливна система, система за дъждовна вода интегрирани в едно цяло.

Проекти

Проект ” ESTE Home 2 ” – в процес на работа

Старт на проекта по цялостно изграждане на система за домашна автоматизация в еднофамилен апартамент намиращ се в луксозна жилищна сграда. Водещите насоки по които започваме работа са: осветление, отопление, система за сигурност, система против наводнение, многозоново аудио, щори, завеси и др.

Проект ” ALBA B ” – в процес на работа

Бюджетно решение в новото жилище на младо семейство в престижен жилищен комплекс “АЛБА” кв. Изгрев. Осветление, отопление и мултимедия са насоките по който се работи до финализирането на проекта.

Проект ” Gentle Park C ” – в процес на работа

Еднофамилна луксозна къща в жилищен комплекс ” Gentle Park ” – Малинова долина. Проектираме, изграждаме и доставяме цялостното оборудване до пълното завършване на проекта. От осветлението, отоплението, многозоновата аудио система и мултимедията през охранителната система, видеонаблюдението, пожаробезопасността, системата против заледяване, системата против наводнение, системата за затопляне и филтриране на басейна до поливната система, гаражни врати, щори, тенти и др. 

Проект ” Timepiece “

От старта на хартия  до финала с отварянето на бутилка шампанско.

След около 3 годишна работа по обекта състояща се от проектиране и изграждане на автоматизация, електро инсталация, видеонаблюдение, сигнално – известителна система и телекомуникаций  на четирите луксозни къщи в затворен комплекс най накрая можем да си отдъхнем а собствениците да се насладят на новите си домове.

Проект ” Beauty Dream “

Луксозен салон за красота ” Beauty Dream ” отвори врати. С помоща на екипа ни първоначалното неприветливо и полуразрушено място претърпя метаморфоза и се превърна в малко бижу. Виновник за успешното преобразяване е собственичката със свойте напътствия по дизайна и нетрадиционен поглед върху нещата, благодарение на които отколешната й мечтата се превърна в реалност. Постарахме се в няколко насоки като: цялостна електро и слаботокова инсталация, осветление, вентилация, система за сигурност, аудио оборудване и мултимедия.

Проект ” М “

Дизайнерско осветление FLOS, аудио NAD, KLIPSCH, щори, тенти, басейн, поливна система, външно озвучаване и осветление.

Проект ” Reborn “

Цялостна система за домашна автоматизация. Собственикът ни се довери за цялостното технологично проектиране и изграждане на новият му ” стар ” дом в който до момента е живял.

Проект ” Simple Life “

Къща в полите на Витоша.

Проект ” G “

Луксозен апартамент в сърцето на София. С внушителните си размери от 900 кв.м. това жилище съчетава в себе си невъобразим лукс и високи технологий даващи на собственика уют и комфорт в динамичния му начин на живот. Проектирана и изграждана система за домашна автоматизация с компоненти на водещата фирма в областа LUTRON USA в апартамент с площ от 900кв. м. в центъра на СофияЕтапите по изграждането на този апартамент се състояха от полагане на силова и слаботокова инсталация монтаж на контролери за управление на осветление и щори, монтаж на стенни панели и безжични тъчскрийн контролери във всички помещения даващи на собственика цялостен контрол на осветлението като включване, изключване, димиране и избор на множество предварително запаметени сцени, а в определени помещения бяха монтирани детектори за присъствие контролиращи осветлението без нужда от човешка намеса и с цел удобство и енергоспестяване. Доставени и монтирани безжични решения за контрол на 20 бр. външни щори и тенти контролирани от дистанционни управления и възможност за контрол от смартфон и таблет. Визуалната система е изградена от няколко СМАРТ телевизора в по-малките помещения и моторизиран екран вграден в тавана на хола и прожектор на SONY от най-висок клас с резолюция на картината FULL HD. Аудио техниката е от клас HI – END и няма нужда от представяне за посветените, достатъчно красноречиви са марките CHORD доставящ безупречен сигнал от просвирвания диск към двата лампови усилватела GRAFF по един за всяка тонколона SONUS FABER AMATI ANNIVERSARIO, а за забавление при гледане на филм се грижат процесорите и усилватели на MERIDIAN раздвижващи атмосферата със седемте тонколони и двата събуфъра на CABASSE