Вила

Апартамент

Хотел

Бизнес сграда

Търговски център

Галерия

Библиотека

Ресторант

Паркинг

Складова база

. . . . .

Проект "Con Gusto" - в процес на реализация

Сградна автоматизация

Заведение за бързо хранене с гр. София проектирано и изградено по изискване на инвеститора да отговаря на най- високи стандарти за качество и енергоспестяване. Цялостно проектиране и изграждане на електро и слаботокова инсталация и система за сградна автоматизация включваща в себе си контрол на осветление, отопление, вентилация, климатизация, слънцезащита, контрол на достъп, многозоново аудио, видео и мултимедия, система за снеготопене, система против теч на вода, поливна система и мн. др.

Проект "Wine House" - в процес на реализация

Домашна автоматизация

Цялостно проектиране и изпълнение на електро и слаботокова инсталация и система за домашна автоматизация обхващата всички насоки. Осветление, отопление, вентилация, климатизация, слънцезащита, контрол на достъп, алармена система, система против теч на вода, пожароизвестяване, домашно кино, поливна система, аварийно токозахранване и др. са насоките по които продължаваме да работим до финализирането на проекта.

Проект "I-van"

Домашна автоматизация

Подмяна на съществуваща нефукционираща вече система за домашна автоматизация с нова по- модерна и компактна система от висок клас включваща интелигентен контрол на осветление и озвучаване в апартамент на две нива.

Проект "Is Is Pharmacy 4"

Сградна автоматизация

Дързък проект за автоматизация на пореден четвърти обект от верига успешни столични аптеки. Автоматично регулиране силата на светене в помещенията в зависимост от естествената светлина, система за сигурност, видеонаблюдение, пожароизвестяване, непрекъсваемо авариино токозахранване, електро и слоботокова инсталация, жична и безжична компютърна мрежа и др.

Проект "MDM"

Домашна автоматизация

Луксозен апартамент на две нива в кв. Симеоново. Чистият въздух, спокойствието и неописуемите гледки, които се откриват към планината през деня, и към града късно вечер са част от природните дадености. Това което екипа ни проектира и изгради в прекрасното и модерно жилище е изцяло нова електро и слаботокова инсталация и система за домашна автоматизация включваща осветление, отопление, система за сигурност, пожароизвестяване, контрол на достъп, система против наводнение, многозоново аудио, домашно кино, непрекъсваемо токозахранване и др.  

Проект "I - Iztok Parkside"

Домашна автоматизация

Доставихме и инсталирахме бюджетно “умен дом” решение на младо семейство новодомци в престижен жилищен комплекс. Модулната система предоставя много възможности за бъдещо разширение в насоки, като: осветление, отопление, система за сигурност, система за теч на вода и др. в удобен за клиента момент.

Проект "Kimis Building 2" - в процес на реализация

Сградна автоматизация

Като продължение на успешната колаборация с инвестиционна и строителна компания “Кимис Груп” продължаваме втори проект, а по- точно жилищна сграда на тихо и спокойно място в центъра на столицата.

Проект "Big Bad"

Домашна автоматизация

Довършителни работи по ситемата за домашна автоматизация, осветление, отопление, система за сигурност, аудио – видео и непрекъсваемо токозахранване.

Проект "Lope de Vega"

Домашна автоматизация

Пореден проект в затворен комплекс “Gentle Park”. Супер луксозна еднофамилна къща привличаща погледитес модерн архитектура, авангарден интериорен дизайн и безпрецедентни технологични възможности. Hi End озвучаване, домашен киносалон, зоново аудио, зонова мултимедия, сървър с любими филми и музика, осветление, отопление, вентилация, климатизация, щори, система за сигурност, видеонаблюдение, система против наводнение, поливна система, компютърна жична и безжична мрежа, електро и слаботокова. инсталация

Проект "COOL"

Домашна автоматизация

Най- “готиния” проект на най- “големия” ни клиент. Еднофамилна къща с модерен стил, проектирана и изпълнена под стриктния контрол на собственика. Екипа ни се включи към вече работещите електротехници от страна на строителната фирма изпълнител за да добави “ноу хау” по  автоматизиране на дома. Съвместната колаборация доведе до перфектно изпълнен проект в следните насоки: електро и слаботокова инсталация, осветление, отопление, вентилация, климатизация, слънцезащита, алармена система, контрол на достъп,  система против теч на вода, пожароизвестяване, поливна система, многозоно аудио, многозонова мултимедия, сървър за съхранение на музика и филми, жична и безжияна компютърна мрежа и др.

Проект "Nasko"

Домашна автоматизация

Малък апартамент в затворен комплекс “Amber House” намиращ се в кв. Витоша. Система за домашна автоматизация с контрол на осветление, отопление, вентилация, климатизация, система за сигурност и многозоново аудио.

Проект "C8"

Домашна автоматизация

Втори проект на един и същи собственик. Нов дом в нов затворен комплекс “Gentle Park”. Дизайн проект включващ в себе си работа с множество насоки, като: осветление, отопление, аудио и видео, басейн, поливна система, система за сигурност и дидеонаблюдение, компютърна мрежа, автоматика и др.

Проект "Air B&B Dragalevtzi"

Сградна автоматизация

Шест луксозни апартамента в кв. Драгалевци за отдаване под наем чрез платформата Air B&B ще осигуряват комфорт и енергоспестяване на ползвателите чрез системата за сградна автоматизация, която осъществява цялостния енергиен мениджмънт на сградата. Интелигентен контрол на осветление, отопление, климатизация, вентилация, слънцезащита, контрол на достъп, система за сигурност, пожароизвестяване и др.

Проект "ESTE Home 2"

Домашна автоматизация

Две в едно е печелившата комбинация на младото семейство за по- просторно жилище отговарящо на нуждите им. От два стандартни апартамента на последния етаж на сградата се получи един с внушителни размери, страхотно разположение и невероятна гледка. Изградихме изцяло нова електроинсталация и система за домашна автоматизация обхващаща осветление, отопление, вентилация, аларма, система против наводнение, пожароизвестяване, видеонаблюдение, щори, перголи, домашно кино, многозоново аудио, многозонова мултимедия и др. 

Проект "SPV"

Домашна автоматизация

Довършителни работи по система за сигурност в еднофамилна къща намираща се в затворен комплекс “Sofia Park Villas”.

Проект "SSV"

Домашна автоматизация

Довършителни работи по електриинсталацията и осветлението на еднофамилна къща в затворен комплекс “St. Stefan” – гр. Банкя.

Проект "Beauty Salon"

Домашна автоматизация

Модерен салон за красота, в който проектирахме и изпълнихме изцяло нова електро и слаботока инсталация, осветлениее, амбиентно цветно осветление, вентилация, зоново озвучаване, система за сигурност, жична и безжична компютърна мрежа.

Проект "Alba First Smarthome"

Домашна автоматизация

Пълна автоматизация на дома в малък шикозен апартамент в жилищен комплекс “Alba”. Умен контрол на осветление, отопление, вентилация, климатизация и системи за сигурност, осигурихме на младата двойка в интензивното им ежедневие.

Проект "TMR"

Домашна автоматизация

Модерна къща в подножието на Витоша. Любим за нас проект на клиент, който отлично знаеше какво изка за себе си и своето семейство. Умният дом съчетава в себе си осветление, отопление, вентилация, алармена система, пожароизвестяване, контрол на достъпа, видеонаблюдение, система против теч на вода, поливна система, видеодомофонна система, щори, тенти, врати, компютърна мрежа и др.

Проект "DEN"

Домашна автоматизация

Система “умен дом” в малък еднофамилен апартамент включваща в себе си цялостно DALI осветление, слънцезащита, вентилация и система против теч на вода.

Проект "Timepiece"

Домашна автоматизация

Проекта е част от 4 броя еднофамилни къщи, в които изградихме, цялостна електро и слаботокова инсталация, активна мълниезащита, система за сигурност и видеонаблюдение.

Проект "C"

Домашна автоматизация

Еднофамилна къща в затворен комплекс в кв. Симеоново. Система за сигурност. електро и слаботокова инсталация, аудио – видео системи и др.

Проект "М"

Домашна автоматизация

Супер луксозен апартамент на две нива в най- скъпия район на столицата. В проекта са вплетени супер дизайн и високи тенхнологични решения за постигане на хармоничен и комфортен начин на живот. Осветление, озвучаване, система за сигурност, поливна система и др. са само част от реализирането на проекта.

Проект "G"

Домашна автоматизация

Топ проект на топ локация намираща се в най- скъпата част на София. Супер луксозен апартамент на две нива с внушителните 900кв.м. в който интегрирахме система за домашна автоматизация, дизайн осветление, отопление, вентилация, мултимедия, многозоново аудио, Hi End аудио, домашен киносалон, система за сигурност и др.