Услуги

Услуги

Консултиране

Извършваме технически консултаций относно проекти в сферта на домашната автоматизация и технологийте, пряко свързани със стройтелството и оказващи влияние върху крайния потребител. Въз основа на дългогодишния ни опит в областа и квалифицирания ни екип сме търсени от проектанти, дизайнери, строители, инсталатори и крайни клиенти за да предложим ценни съвети с поглед на нащата от различен ъгъл.

Проектиране

Цялостно проектиране на системи за домашна автоматизация (умен дом/smart home) обединяващи в себе си осветление, отопление, климатизация, вентилация, мултимедийни аудио визуални системи, системи за сигурност, видеонаблюдение, пожароизвестяване, детекция за теч на вода, напоителни системи, автоматични гаражни врати, щори и тенти.

Изграждане

Изграждането е ключов момент в изпълнението на всеки проект. Дори и перфектно проектираните на хартия проекти завършват с провал при неправилно изграждане и контрол. Ето защо когато ни се доверите в наше лице имате сигурен партньор от старта до завършването на вашият проект. Гаранция за качеството на изпълнение е нашият високо квалифициран и сертифициран персонал преминал обучения и практически курсове в страната и чужбина.

Поддръжка

Гаранционната следгаранционната и абонаментна поддръжка на изградените от нас проекти играе ключова роля за избора на клиентите ни. Със собствен сервиз и сервизни специалисти осигуряваме навременна и качествена поддръжка на изградени от нас проекти и системи а потребителите получават сигурността и спокойсвието когато знаят че насреща им имат надежден партньор.